Beste (aanstaande) Bruid en Bruidegom,

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn website.

Waarschijnlijk zijn jullie je als bruidspaar aan het oriënteren voor jullie bruiloft.
Als fotograaf ben ik er op jullie belangrijke dag graag bij om alles op de spontane wijze vast te leggen.
Hier onder heb ik kort mijn werkwijze beschreven.

Voor de bruiloft
Om te kijken of het klikt, en of mijn trouwreportages en werkwijze jullie aanspreken, plannen we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen dan uitgebreid vertellen over jullie plannen en hoe jullie alles in gedachten hebben, maar ook over de sfeer en stijl van de dag. Ik zal met jullie meedenken, desgewenst tips geven waar nodig, vragen stellen en natuurlijk meerdere online albums laten zien. Na het gesprek maak ik op korte termijn een offerte op maat, hierin vermeld ik jullie wensen en kunnen jullie kijken of ik jullie trouwfotograaf word.


Tijdens de bruiloft

Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Op de trouwdag probeer ik niet teveel op te vallen, maar ik ben altijd bij jullie in de buurt, om alle speciale momenten vast te leggen. Ik vind het ook geweldig om foto’s te maken van jullie met jullie vrienden en familie, wanneer jullie gezellig kletsen of wanneer de tissues erbij worden gepakt. Bij de fotoreportage met z’n tweeën zorg ik dat jullie zo ontspannen mogelijk op de foto staan. Het is vaak het eerste moment op de dag dat je echt even samen bent en kunt genieten van elkaars aanwezigheid (en looks!). Natuurlijk heb ik ook oog voor de vele details op een bruiloft. Vergeet de trouwauto, het bruidsboeket en de trouwringen niet. Al deze mooie momenten en details maken jullie trouwdag tot een compleet plaatje!


Na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik jullie foto’s selecteren en bewerken. Dit is voor mij ook echt onwijs genieten en mooie herinneringen ophalen! Het aantal foto’s varieert per bruiloft en heeft naast het aantal uren en aantal gasten ook te maken met bijvoorbeeld de styling of details. Mocht je nog opzoek zijn naar leuke ideeën voor de aankleding van jullie bruiloft kijk dan even op pinterest. Ik lever geen onbewerkte RAW bestanden af, omdat ik elke foto in mijn eigen stijl wil bewerken. Een selectie van de foto’s in kleur zet ik tevens om in zwart-wit, als ik denk dat ze daardoor nog mooier worden!

Jullie krijgen de bewerkte trouwfoto’s in hoge resolutie op een usb stick en via wetransfer, zodat jullie zelf ook aan de slag kunnen met bijvoorbeeld nabestellingen voor familie of vrienden, en wanddecoratie. Uiteraard help ik jullie hier ook graag bij. Ook maak ik een online gallery, die jullie ook kunnen delen met familie en vrienden.

Ik weet hoe leuk het is om de foto’s van jullie geweldige dag snel te zien! Het is dan ook mijn streven om de usb stick met foto’s binnen 4 weken te leveren. Ik ben zelf ook altijd enorm nieuwsgierig en zal altijd even een sneak preview sturen.

Jullie bruiloft is uniek. Uniek vraagt om maatwerk.

Hieronder een aantal keuzes/mogelijkheden….

Willen jullie wel of geen album?
De startprijs voor een album is €75

Willen jullie 1 of 2 fotografen op jullie bruiloft?
Ik ben al te boeken vanaf €250

Willen jullie in plaats van een album een gave afdruk van een foto naar keuze?
Ik kan maatwerk leveren. Informeer naar de prijzen.

Zoals jullie al merken zijn de keuzes voor ieder bruidspaar specifiek.
Neem daarom gerust vrijblijvend contact met me op voor een offerte op maat.